Årsmötet avklarat för den här gången

Nu är årsmötet avklarat för det här året. 24 medlemmar deltog i mötet och det avlöpte väl. Anki Dåderman och Solveig Hansson ledde mötet ypperligt och vi blev bjudna på nybakta semlor av vår semmelbakerska Ulla Berger (tillika valberedare i föreningen)

Gullan sålde så klart Bingo och Sverigelotter för glatta livet.

Föreningen kommer inom kort att skicka ut ett medlemsbrev till föreningens samtliga medlemmar med program för året samt lite information från årsmötet kring nytaget beslut bland annat.

I övrigt har föreningen beslutat att minimiera utskick per brev då det blivit så rysligt dyrt med porto, vilket så klart gör att var och en medlem behöver vara om sig och kring sig för att ta del av vad som händer i föreningen.

Vi kommer att annonsera i Rättviks Nytt samt sätta upp anslag, främst i Hemköpsfoajén, där vi satt upp en anslagstavla med lite information på. Sen kan man alltid få information nere på ABF.
Hemsidan är under omkonstruktion (igen) och vi ska försöka att hålla även den ájour med vad som sker.

Föreningen har de senaste månaderna ökat i antal medlemmar på grund av att föreningen Ovansiljan numera är avvecklad och en del medlemmar valt att tillhöra föreningen i Rättvik.

I skrivande stund är vi 372 medlemmar.

Hoppas vi ses i någon verksamhet framöver och kom ihåg att vi är öppen för alla former av tankar, idéer och förslag på vad ni tycker att vi skulle kunna ägna oss åt i vår förening.